Actualitat

Buhos encapçala el cartell del Mirarock 2023

Pepet i Marieta completen el cartell del festival, una de les cites musicals de referència de les Terres de l'Ebre.

10/05/2023 / Administradora

 

Cartell

Buhos i Pepet i Marieta ompliran de música i festa el castell de Miravet el dissabte 3 de juny en la desena edició del festival Mirarock.

Pepet i Marieta

La festa al castell de Miravet començarà a les 11 de la nit amb l'actuació de Pepet i Marieta. El grup liderat pel montsianenc Josep Bordes presentarà el seu nou espectacle XX amb el qual celebren els 20 anys de carrera muscial. La proposta festiva i ballable de Pepet i Marieta donarà el tret de sortida del concert.

Buhos

El plat fort de la nit arribarà amb l'actuació de Buhos, un dels grups més populars de l'escena musical festiva catalana. Els tarragonins presentaran a Miravet el seu darrer disc "La nit està que crema" (Halley Records, 2023) publicat aquesta primavera. la banda de Calafell oferirà un espectacle ple de ritme amb un repertori que combinarà les cançons del nou disc i els temes més coneguts de la seva carrera com "Volcans", "Mil batalles" o "El dia de la victoria".

Tant l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural com l'Ajuntament de Miravet valoren molt positivament el paper que el festival Mirarock ha jugat a l'hora de donar visibilitat al castell de Miravet. Igualment destaquen que aquest projecte ha contribuït a enfortir l'oferta cultural d'estiu a la zona i apropar el patrimoni cultural i monumental al públic jove. al llarg de les seves 10 edicions el festival ha programat artistes reconeguts del panorama musical de casa nostra com Manel, ZOO, Sopa de Cabra, Oques Grasses, Els Pets, Catarres, Roba Estesa o Brams entre d'altres.

Venda d'entrades

Les entrades pel concert es poden adquirir de forma anticipada a través de la plataforma en línia Entradium i a l'Ajuntament de Miravet. L'aforament és limitat i els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult. Els menors d'11 anys no paguen entrada.  L'organització habilita un servei d'autobús gratuït per accedir al castell.

More news
Accessibility

22/05/22
Apareixen noves figures inèdites al conjunt de pintures rupestres

  • El projecte de recerca ha permès obtenir noves dades sobre les pintures rupestres, descobrir-hi noves figures i millorar el coneixement sobre els processos creatius que va experimentar aquest conjunt en l'època prehistòrica.
  • S'ha generat un model en 3D de la roca i un nou calc digital, que serviran per a futures aplicacions, tant per a la conservació com per a la divulgació d'aquest espai.
  • Un nou espai web permet apropar la recerca a tots els públics i, alhora, fer-hi una visita virtual amb un nivell de detall, qualitat i informació únics.

30/07/2021
Castellterçol recorda la figura de l'etno-coreògraf Manuel Cubeles i Solé (1920-2017) amb motiu del centenari del seu naixement

  • L'acte s'inclou en la commemoració de la mort d'Enric Prat de la Riba que se celebra cada any el dia 1 d'agost a la Casa Museu Prat de la Riba de Castellterçol.
  • L'acte se centrarà a aprofundir en la figura de Manuel Cubeles amb motiu dels cent anys del seu naixement i comptarà, també, amb l'espectacle de dansa "La difícil senzillesa" de l'Esbart Marboleny de les Preses.

15/07/22
La Coral Càrmina dona el tret de sortida al Festival de Música de Sant Pere de Rodes amb una producció pròpia per commemorar el Mil·lenari del Monestir

  • El concert serà un viatge musical de mil anys que culminarà amb l'estrena de l'obra nova "Tu es Petrus" del compositor català establert a Nova York, Adrià Barbosa.
  • El concert commemoratiu tindrà lloc aquest dissabte a l'església del monestir a les vuit del vespre.

Logo

accessibilitylegal notice and privacy policy | cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural