Actualitat

El castell de Miravet acull a Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic en concert

El concert, que se celebrarà el diumenge 28 de març a les 12 del migdia, és gratuït i degut a les mesures sanitàries contra la Covid19 cal fer reserva prèvia.

12/03/2021 / Administrador

Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic actuaran al castell de Miravet el diumenge 28 de març en el marc del programa Ritmes! Batecs de Cultura als museus, monuments i jaciments de Catalunya, que impulsa el Departament de Cultura.

El músic de la Garriga presentarà a Miravet les cançons del seu darrer disc El ball i el plany (Fina Estampa) que va publicar l’any passat en plena pandèmia. El concert l’organitzen l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Miravet que se sumen al programa Ritmes!, una iniciativa del Departament de Cultura per dinamitzar els espais patrimonials obrint-los a diferents propostes i activitats culturals. L’actuació serà gratuïta, amb aforament limitat per a 150 localitats. Les persones que vulguin assistir-hi han de fer reserva prèvia a l’Ajuntament de Miravet trucant al telèfon 977 407 134.

Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic

Amb el seu inseparable acordió, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic ofereixen una proposta musical que beu de les sonoritats mediterrànies i llatines i on són presents estils tan coneguts com l’havanera, la rumba i el raï, però també,  el reggae, la cúmbia o el dub. Fundador del grup Dusminguet i ànima de la Troba Kung-Fu, Joan Garriga és un dels músics més destacats de la música popular feta a Catalunya els darrers 30 anys. Descobridor de la Rúmbia -barreja de rumba i cúmbia-, la seva trajectòria musical és una referència obligada a casa nostra per conèixer la fusió d’estils i sons de les músiques d’arrel mediterrània i llatina.

 

Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic

 

More news
Accessibility

22/05/22
Apareixen noves figures inèdites al conjunt de pintures rupestres

  • El projecte de recerca ha permès obtenir noves dades sobre les pintures rupestres, descobrir-hi noves figures i millorar el coneixement sobre els processos creatius que va experimentar aquest conjunt en l'època prehistòrica.
  • S'ha generat un model en 3D de la roca i un nou calc digital, que serviran per a futures aplicacions, tant per a la conservació com per a la divulgació d'aquest espai.
  • Un nou espai web permet apropar la recerca a tots els públics i, alhora, fer-hi una visita virtual amb un nivell de detall, qualitat i informació únics.

30/07/2021
Castellterçol recorda la figura de l'etno-coreògraf Manuel Cubeles i Solé (1920-2017) amb motiu del centenari del seu naixement

  • L'acte s'inclou en la commemoració de la mort d'Enric Prat de la Riba que se celebra cada any el dia 1 d'agost a la Casa Museu Prat de la Riba de Castellterçol.
  • L'acte se centrarà a aprofundir en la figura de Manuel Cubeles amb motiu dels cent anys del seu naixement i comptarà, també, amb l'espectacle de dansa "La difícil senzillesa" de l'Esbart Marboleny de les Preses.

15/07/22
La Coral Càrmina dona el tret de sortida al Festival de Música de Sant Pere de Rodes amb una producció pròpia per commemorar el Mil·lenari del Monestir

  • El concert serà un viatge musical de mil anys que culminarà amb l'estrena de l'obra nova "Tu es Petrus" del compositor català establert a Nova York, Adrià Barbosa.
  • El concert commemoratiu tindrà lloc aquest dissabte a l'església del monestir a les vuit del vespre.

Logo

accessibilitylegal notice and privacy policy | cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural