Educació

L’Àrea de Monuments i Jaciments té un compromís social d’apertura de l’acció educativa i cultural que es genera dins dels seus equipaments patrimonials. Un dels nostres propòsits és impulsar un procés de treball conjunt entre comunitat educativa i patrimoni, que ajudi a dibuixar les claus que permetin moure’ns cap a l’objectiu conjunt d’un sistema educatiu patrimonial avançat. Es parteix del convenciment que l’educació millora a través de la col·laboració, l’intercanvi i l’aprenentatge mutu: entre infants i joves, entre persones educadores, entre escoles i entre societats. I per això, volem generar experiències col·lectives i úniques que arribin a l’aprenentatge de manera equitativa, justa i democràtica.

Activitat en Miravet

Entenem l’educació patrimonial com a eina de transformació social i educativa, amb la intenció de transformar a les persones visitants i usuàries, en persones crítiques, capaces de posicionar-se en el món actual i aprendre competències per a la vida personal i en col·lectivitat. Busquem possibilitar que els i les infants i joves puguin gaudir als monuments i jaciments d’experiències d’aprenentatge rellevants, que els i les ajudin a ser persones autònomes i crítiques, i que això reverteixi també en una societat més cohesionada, capaç de donar resposta als reptes globals, formant ciutadans i ciutadanes lliures i responsables.

Activitats educatives

Difusió i divulgació

Avaluació

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural