Activitats

Casa Museu Prat de la Riba
Conferència "100 anys de ràdio. Inicis, entrebancs i èxits"
Quan?

Dijous 1 d'agost

On?

Casa Museu Prat de la Riba

Més detalls

A càrrec del periodista Jordi Margarit

La Casa Museu Prat de la Riba, a Castellterçol, presentarà, el dijous 1 d’agost, l’acte anual de commemoració de l’aniversari de la mort d’Enric Prat de la Riba. Figura cabdal de la història política de la Catalunya contemporània i impulsor i primer president de la Mancomunitat de Catalunya.

Des de l’any 2017 s’ha treballat per vincular també aquesta celebració amb les commemoracions de la Generalitat de Catalunya amb la intenció de reflexionar i reivindicar els fets, les persones i els aspectes rellevants de la nostra història. A través d’una xerrada-col·loqui a càrrec del periodista Jordi Margarit sobre els “100 anys de ràdio. Inicis, entrebancs i èxits” a les 19.30 h, es vincularà aquests actes amb la commemoració del centenari de la Ràdio a Catalunya.

A les 21 h començarà el concert gratuït de la Ludwig Band, la banda catalana que va rebre el premi Enderrock 2023 al millor disc de pop-rock de mans de la crítica. El seu repertori fa gala d’un estil que va des del pop-rock clàssic fins al folk local.

Dijous 1 d'agost

DATA: Dijous 1 d'agost

PREU: Gratuït

ADREÇA DE L'EQUIPAMENT:

Plaça Prat de la Riba, 7
08183 Castellterçol (Moianès)

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural