Activitats

Casa Museu Prat de la Riba
Concert de La Ludwig Band en els actes de l'1 d'agost a Castellterçol
Quan?

Dijous 1 d'agost

On?

Casa Museu Prat de la Riba

Més detalls

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Castellterçol commemoren la mort d’Enric Prat de la Riba cada 1 d’agost

Dijous 1 d'agost

Aquest 1 d’agost, la Casa Museu Prat de la Riba a Castellterçol commemora de nou l’aniversari de la mort d’Enric Prat de la Riba, impulsor i primer president de la Mancomunitat de Catalunya i figura cabdal de la història política de la Catalunya contemporània.

El plat fort de la jornada serà l'actuació de La Ludwig Band, una de les bandes catalanes del moment, premi Enderrock 2023 a millor disc de pop-rock segons la crítica i que en el seu repertori fa gala d'un estil que va des del pop-rock clàssic fins al folk local.

El nou disc, Gràcies per venir, potencia l'esperit coral de la banda amb arranjaments que s'eleven cap a sonoritats més roqueres, enfocades al directe, sense deixar de banda les harmonitzacions ordides i delicades. Les lletres segueixen sent el pal de paller de La Ludwig Band i troben el punt en comú en personatges vinguts de l'amistat, la feina i l'amor.

Abans del concert, a les 19.30 h, el periodista Jordi Margarit oferirà una xerrada-col·loqui sobre els “100 anys de ràdio. Inicis, entrebancs i èxits” tot vinculant aquests actes amb la commemoració del centenari de la Ràdio a Catalunya.

DATA: Dijous 1 d'agost

PREU: Gratuït

ADREÇA DE L'EQUIPAMENT:

Plaça Prat de la Riba, 7
08183 Castellterçol (Moianès)

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural